חצילים בטעם כבד
4 חצילים
מלח
4\3 כוס קמח
1 ביצה
שמן לטיגון
2 בצלים גדולים, קצוצים
4 ביצים קשות
------------------
שום פלפל ושמן זית
מלח
פורסים את החצילים לעיגולים בעובי כ-1 ס"מ. זורים עליהם מלח ומניחים בצד כחצי שעה. מנגבים את החצילים.
4\3 כוס קמח
1 ביצה
טורפים את הקמח והביצה. מוסיפים חצי כוס מים (או יותר) ומלח וטורפים כך שתיווצר בלילה דלילה.
שמן לטיגון
מחממים שמן לטיגון. טובלים את רוב פרוסות החצילים בבלילה ומטגנים באיטיות, על להבה נמוכה, עד שהם מזהיבים. מניחים על מגבות נייר. מטגנים את שאר הפרוסות בלי לטבול בבלילה, מוציאים ומניחים על מגבות נייר.
2 בצלים גדולים, קצוצים
מוסיפים שמן למחבת ומטגנים את הבצלים באיטיות עד שהם משחימים. מעבירים לקערה.
קוצצים את החצילים דק בסכין ומעבירים לקערה.
4 ביצים קשות
קולפים את הביצים הקשות ומגררים בפומפייה גסה לתוך הקערה. מתבלים במלח ומערבבים היטב.
------------------
שום פלפל ושמן זית
0 Comments:
Post a Comment
<< Home ::