Pumpkin Salat - צ'ירצ'י
צ'ירצ'י - סלט דלעת טריפוליטאי (ותוניסאי, שם הוא נקרא טרשי)

250 גרם דלעת, חתוכה לקוביות
1 תפוח-אדמה
1 כפית קימל טחון
1 כפית כמון טחון
1 כפית מלח
1/4 כוס שמן
1 כפית שום כתוש
1 כפית פפריקה חריפה
1 כפית פפריקה מתוקה
מיץ מלימון אחד
1. מרתיחים את הדלעת ואת תפוח-האדמה, ומסננים (לשמירה טובה יותר על הערך התזונתי ניתן לאדות את הירקות). מקלפים את הדלעת ומרסקים.
2. חותכים את תפוח-האדמה לקוביות. מוסיפים את התבלינים, בוחשים פנימה שמן ולבסוף את מיץ הלימון.


1 תפוח-אדמה
1 כפית קימל טחון
1 כפית כמון טחון
1 כפית מלח
1/4 כוס שמן
1 כפית שום כתוש
1 כפית פפריקה חריפה
1 כפית פפריקה מתוקה
מיץ מלימון אחד
1. מרתיחים את הדלעת ואת תפוח-האדמה, ומסננים (לשמירה טובה יותר על הערך התזונתי ניתן לאדות את הירקות). מקלפים את הדלעת ומרסקים.
2. חותכים את תפוח-האדמה לקוביות. מוסיפים את התבלינים, בוחשים פנימה שמן ולבסוף את מיץ הלימון.

0 Comments:
Post a Comment
<< Home ::