רוטב אפרסקים מהיר
להגשה על קרפים, גלידה או עוגות.
1 כוס חלב (או חלב שקדים, או 1/2 כוס חלב 1/2-ו כוס שמנת מתוקה)
1 כף מחוקה קורנפלור
1 כף דבש (או יותר, לפי הטעם)
1 כפית תמצית וניל טבעי (או ברנדי)
1/2 כפית תמצית שקדים
1 כוס אפרסקים קלופים וקצוצים (או נקטרינות או משמשים)
בסיר בינוני, מערבבים חלב, קורנפלור, דבש ותמציות ומביאים לרתיחה. מבשלים על אש בינונית- קטנה, בבחישה לעיתים קרובות, עד שהתערובת מסמיכה. בוחשים פנימה את האפרסקים וממשיכים לבשל רק עד שהם מתרככים. מגישים חם.
1 כוס חלב (או חלב שקדים, או 1/2 כוס חלב 1/2-ו כוס שמנת מתוקה)
1 כף מחוקה קורנפלור
1 כף דבש (או יותר, לפי הטעם)
1 כפית תמצית וניל טבעי (או ברנדי)
1/2 כפית תמצית שקדים
1 כוס אפרסקים קלופים וקצוצים (או נקטרינות או משמשים)
בסיר בינוני, מערבבים חלב, קורנפלור, דבש ותמציות ומביאים לרתיחה. מבשלים על אש בינונית- קטנה, בבחישה לעיתים קרובות, עד שהתערובת מסמיכה. בוחשים פנימה את האפרסקים וממשיכים לבשל רק עד שהם מתרככים. מגישים חם.
0 Comments:
Post a Comment
<< Home ::