פאי גבינה ותפוחים
לבצק:
120 גרם חמאה
2 כפות סוכר
1/4 1 כוסות קמח תופח
1 ביצה
גרידה מלימון אחד
הבסיס: לשים את כל חומרי הבצק, עד ליצירת כדור אחיד. משטחים את הבצק על תבנית עגולה שרופדה בנייר אפייה. אופים בתנור בחום בינוני (180 מעלות) במשך כחצי שעה, עד לקבלת צבע זהוב.
לתפוחים:
3 תפוחי גרנד קלופים וחתוכים לשמיניות
70 גרם חמאה
70 גרם סוכר
התפוחים: ממיסים במחבת, מעל אש בינונית, את הסוכר והחמאה, עד לקבלת קרמל זהוב. מוסיפים את שמיניות התפוחים ומערבבים היטב. מצננים. מסדרים את התפוחים על הבצק בצורת פרח.
למלית הגבינה:
300 גרם גבינה 5%
75 גרם חמאה
2 חלמונים
3 כפות סוכר
2 כפות קמח
1/4 כפית אבקת אפייה
גרידה מתפוז אחד
מלית הגבינה: מערבבים את הגבינה עם החלמונים, הקמח, אבקת האפייה וגרידת התפוז עד לקבלת תערובת אחידה.
לקצף:
2 חלבונים
1 כף סוכר
הקצף: בכלי יבש ונקי מקציפים את החלבונים, תוך הוספת הסוכר בהדרגה, עד לקבלת קצף אחיד. מקפלים את הקצף לתוך תערובת הגבינה.
מוזגים את התערובת על התפוחים ואופים בתנור בחום של 180 מעלות 25-30 דקות.
0 Comments:
Post a Comment
<< Home ::