ריבות למיניהן
כל הריבות דומות במרכיביהן
השוני הוא בפרי ובטעם כמובן.
איחסון הריבות הוא בכלי סגור, עד כחודשיים.
חומרים הבסיסיים הדרושים:
1 ק"ג פרי
1 ק"ג סוכר
1/2 – 1 כוס מיץ לימון
אופן ההכנה:
תפוזים- גוררים את הקליפה במגררת דקה
מרתיחים את התפוזים המגוררים- מסננים
חותכים את התפוזים לארבע- אך שהתפוז ישאר
ממחובר. מעבירים את התפוזים והסוכר לסיר,
מכסים את הסיר ומבשלים על להבה נמוכה
למשך שעתיים. בסוף הבישול מוסיפים את
הלימון ומערבבים בעדינות.
חצילים- בוחרים חצילים קטנים מאוד.
שוטפים אותם, נועצים בחצילים במקומות שונים
מזלג- כדי ליצור חורים. מבשלים כמה דקות ומסננים.
מבשלים את החצילים עם הלימון והסוכר- ניתן
להוסיף כפית קינמון וכפית ציפורן לטעם.
צימוקים- משרים את הצימוקים בסוכר ומעט יין,
למשך הלילה. מעבירים את כל התערובת לסיר ומבשלים
על להבה נמוכה כשעתיים- ללא מכסה.
בסוף מוסיפים מיץ לימון.
השוני הוא בפרי ובטעם כמובן.
איחסון הריבות הוא בכלי סגור, עד כחודשיים.
חומרים הבסיסיים הדרושים:
1 ק"ג פרי
1 ק"ג סוכר
1/2 – 1 כוס מיץ לימון
אופן ההכנה:
תפוזים- גוררים את הקליפה במגררת דקה
מרתיחים את התפוזים המגוררים- מסננים
חותכים את התפוזים לארבע- אך שהתפוז ישאר
ממחובר. מעבירים את התפוזים והסוכר לסיר,
מכסים את הסיר ומבשלים על להבה נמוכה
למשך שעתיים. בסוף הבישול מוסיפים את
הלימון ומערבבים בעדינות.
חצילים- בוחרים חצילים קטנים מאוד.
שוטפים אותם, נועצים בחצילים במקומות שונים
מזלג- כדי ליצור חורים. מבשלים כמה דקות ומסננים.
מבשלים את החצילים עם הלימון והסוכר- ניתן
להוסיף כפית קינמון וכפית ציפורן לטעם.
צימוקים- משרים את הצימוקים בסוכר ומעט יין,
למשך הלילה. מעבירים את כל התערובת לסיר ומבשלים
על להבה נמוכה כשעתיים- ללא מכסה.
בסוף מוסיפים מיץ לימון.
www.couscous.co.il
onion salad
0 Comments:
Post a Comment
<< Home ::