כרוב סיני בדבש, שומשום וג'ינג'ר
כרוב סיני בדבש, שומשום וג'ינג'ר
החומרים (4 מנות):
1 כף שמן
1 שן שום כתושה
1 כפית ג'ינג'ר טרי מגורר
1 כרוב סיני קטן, פרוס לפרוסות גדולות לרוחב ומפורק
2 כפות שומשום
לרוטב:
1 כף דבש
2 כפות רוטב סויה אמיתית
1 כף חומץ (עדיף חומץ אורז)
מיץ מחצי לימון או ליים
1 כף קורנפלור
1 כפית שמן שומשום כהה
אופן ההכנה:
1. בקערה קטנה מערבבים את כל החומרים לרוטב עד שהקורנפלור נמס. שמים בצד. בווק או במחבת גדולה, על אש בינונית, מחממים את כף השמן, מוסיפים את השום והג'ינג'ר ומבשלים תוך ערבוב כמה שניות.
2. מוסיפים את הכרוב והשומשום ומטגנים בשיטת טיגון-ערבוב בשמן כמה דקות, עד שהכרוב מתרכך מעט. מוסיפים את הרוטב ומבשלים תוך ערבוב מדי פעם, עד שהרוטב מסמיך והכרוב מזוגג. מגישים מיד עם אורז ו/או קוביות טופו מטוגנות.
החומרים (4 מנות):
1 כף שמן
1 שן שום כתושה
1 כפית ג'ינג'ר טרי מגורר
1 כרוב סיני קטן, פרוס לפרוסות גדולות לרוחב ומפורק
2 כפות שומשום
לרוטב:
1 כף דבש
2 כפות רוטב סויה אמיתית
1 כף חומץ (עדיף חומץ אורז)
מיץ מחצי לימון או ליים
1 כף קורנפלור
1 כפית שמן שומשום כהה
אופן ההכנה:
1. בקערה קטנה מערבבים את כל החומרים לרוטב עד שהקורנפלור נמס. שמים בצד. בווק או במחבת גדולה, על אש בינונית, מחממים את כף השמן, מוסיפים את השום והג'ינג'ר ומבשלים תוך ערבוב כמה שניות.
2. מוסיפים את הכרוב והשומשום ומטגנים בשיטת טיגון-ערבוב בשמן כמה דקות, עד שהכרוב מתרכך מעט. מוסיפים את הרוטב ומבשלים תוך ערבוב מדי פעם, עד שהרוטב מסמיך והכרוב מזוגג. מגישים מיד עם אורז ו/או קוביות טופו מטוגנות.
cabbage salad
0 Comments:
Post a Comment
<< Home ::