כבד קצוץ
1/4כוס שומן אווז או שמן
1 בצל קצוץ דק
מטגנים את הבצל הקצוץ בשומן אווז עד שהוא מזהיב.
1/2 קג' כבדי עוף מנוקים, חצויים
מלח, פלפל שחור טחון טרי
בצל פרוס נוסף, מטוגן בהרבה שומן אווז או שמן עד השחמה
מוסיפים את הכבדים, מלח ופלפל ומטגנים אותם סביב עד שהם שחומים ועשויים אך במידה- כדי שלא יתייבשו
מוציאים לקערה.
2 ביצים קשות
שוברים את הביצים הקשות ומוסיפים לכבדים.
קוצצים ומערבבים את הכבדים בסכין ומזלג, כך שיהיו קצוצים אך עם מרקם גס. מתבלים במלח ופלפל.
מפזרים מעל את הבצל המטוגן הנוסף ומגישים עם חלה טרייה.
1 בצל קצוץ דק
מטגנים את הבצל הקצוץ בשומן אווז עד שהוא מזהיב.
1/2 קג' כבדי עוף מנוקים, חצויים
מלח, פלפל שחור טחון טרי
בצל פרוס נוסף, מטוגן בהרבה שומן אווז או שמן עד השחמה
מוסיפים את הכבדים, מלח ופלפל ומטגנים אותם סביב עד שהם שחומים ועשויים אך במידה- כדי שלא יתייבשו
מוציאים לקערה.
2 ביצים קשות
שוברים את הביצים הקשות ומוסיפים לכבדים.
קוצצים ומערבבים את הכבדים בסכין ומזלג, כך שיהיו קצוצים אך עם מרקם גס. מתבלים במלח ופלפל.
מפזרים מעל את הבצל המטוגן הנוסף ומגישים עם חלה טרייה.
Patê de fígado de galinha
fígados de galinha
ovos duros
sal
cebola picadinha crua ou ligeiramente fritas em azeite
Limpe os fígados e leve-os para assar em grelha ou chapa (sem tempero).
Depois, amasse com um garfo os fígados e os ovos duros.
Tempere com a cebola, sal e azeite.
Se quiser, misture um pouquinho de maionese.
poultry spread
0 Comments:
Post a Comment
<< Home ::