Churros
צ'ורוס עם שוקו
המצרכים:
לצ'ורוס:
1 כוס חלב
50 גר' חמאה
1 כף סוכר
1/4 כפית מלח
1 ו- 3/4 כוסות קמח
3 ביצים מס' 1
שמן לטיגון עמוק
לציפוי:
1 כוס סוכר מעורבב עם 2 כפיות קינמון
לשוקו:
3 כוסות חלב
3 כוסות שמנת 15% שומן
1/4 כוס סוכר חום
1/2 כפית הל טחון
1/2 כפית ציפורן טחון
1/4 כפית אבקת זרעי כוסברה
קורט פלפל קאיין
150 גר' שוקולד מריר, שבור לחתיכות קטנות
הכנת הצ'ורוס:
מרתיחים את החלב, הסוכר, החמאה והמלח, ומערבבים כ-2 דקות. מנמיכים ללהבה נמוכה, מוסיפים את הקמח ומערבבים היטב בעזרת כף עץ. מסירים מהאש ומצננים כ-5 דקות. מערבלים בעזרת
מיקסר יד, ומוסיפים את הביצים אחת אחת. מעבירים את הבצק לשקית זילוף עם צנתר כוכבי.
מחממים את השמן על להבה בינונית, מזליפים סרטי צ'ורוס באורך 12-10 ס"מ לתוך השמן, ומטגנים עד להשחמה מכל הצדדים. מעבירים לצלחת מרופדת בנייר מגבת, מצננים ומאבקים בסוכר וקינמון.
הכנת השוקו:
מחממים את החלב, השמנת, הסוכר והתבלינים ומביאים לסף רתיחה. מסירים מהאש, מוסיפים את
השוקולד וטורפים עד שהשוקולד נמס. מחלקים את השוקו לספלים רחבים, ומגישים עם צלחת צ'ורוס.
המצרכים:
לצ'ורוס:
1 כוס חלב
50 גר' חמאה
1 כף סוכר
1/4 כפית מלח
1 ו- 3/4 כוסות קמח
3 ביצים מס' 1
שמן לטיגון עמוק
לציפוי:
1 כוס סוכר מעורבב עם 2 כפיות קינמון
לשוקו:
3 כוסות חלב
3 כוסות שמנת 15% שומן
1/4 כוס סוכר חום
1/2 כפית הל טחון
1/2 כפית ציפורן טחון
1/4 כפית אבקת זרעי כוסברה
קורט פלפל קאיין
150 גר' שוקולד מריר, שבור לחתיכות קטנות
הכנת הצ'ורוס:
מרתיחים את החלב, הסוכר, החמאה והמלח, ומערבבים כ-2 דקות. מנמיכים ללהבה נמוכה, מוסיפים את הקמח ומערבבים היטב בעזרת כף עץ. מסירים מהאש ומצננים כ-5 דקות. מערבלים בעזרת
מיקסר יד, ומוסיפים את הביצים אחת אחת. מעבירים את הבצק לשקית זילוף עם צנתר כוכבי.
מחממים את השמן על להבה בינונית, מזליפים סרטי צ'ורוס באורך 12-10 ס"מ לתוך השמן, ומטגנים עד להשחמה מכל הצדדים. מעבירים לצלחת מרופדת בנייר מגבת, מצננים ומאבקים בסוכר וקינמון.
הכנת השוקו:
מחממים את החלב, השמנת, הסוכר והתבלינים ומביאים לסף רתיחה. מסירים מהאש, מוסיפים את
השוקולד וטורפים עד שהשוקולד נמס. מחלקים את השוקו לספלים רחבים, ומגישים עם צלחת צ'ורוס.
onion salad
1 Comments:
Dude I live in LA CA and man if i saw churros like that here i would call the feds.
Post a Comment
<< Home ::