מאפה ירקות, אגוזים וגבינה
נפלו עליכם אורחים במפתיע?
1/2 2 כוסות אגוזים מעורבים לא קלויים לפי הטעם (אגוזי מלך, שקדים, קשיו וכו')
1 כף שמן
בצל קלוף וקצוץ דק
2 שיני שום קצוצות דק
3 גזרים קלופים ומגוררים דק
3 קישואים מגוררים דק
1 כוס גבינת צ'דר מגוררת
1 כוס פירורי לחם
3 ביצים
1 כף שמן שומשום
2 כפות טימין יבש או טרי
מלח ופלפל
כלים: 10 כלים אישיים בנפח 150 מ"ל או תבנית באורך 30 ס"מ
אופן ההכנה:
1. מחממים את התנור לחום בינוני (180 מעלות) ומשמנים את התבנית או התבניות.
2. קוצצים גס את האגוזים ומעבירים לקערה.
3. מחממים במחבת את השמן ומוסיפים את הבצל והשום. מטגנים עד שהבצל שקוף ומוסיפים לאגוזים שבקערה. מוסיפים לקערה את הגזרים, הקישואים, גבינת הצ'דר, פירורי לחם, הביצים, שמן השומשום, הטימין, מלח ופלפל ומערבבים. מעבירים לתבנית או לתבניות ומשטחים. אופים 45 דקות עד שעה, עד השחמה.
1/2 2 כוסות אגוזים מעורבים לא קלויים לפי הטעם (אגוזי מלך, שקדים, קשיו וכו')
1 כף שמן
בצל קלוף וקצוץ דק
2 שיני שום קצוצות דק
3 גזרים קלופים ומגוררים דק
3 קישואים מגוררים דק
1 כוס גבינת צ'דר מגוררת
1 כוס פירורי לחם
3 ביצים
1 כף שמן שומשום
2 כפות טימין יבש או טרי
מלח ופלפל
כלים: 10 כלים אישיים בנפח 150 מ"ל או תבנית באורך 30 ס"מ
אופן ההכנה:
1. מחממים את התנור לחום בינוני (180 מעלות) ומשמנים את התבנית או התבניות.
2. קוצצים גס את האגוזים ומעבירים לקערה.
3. מחממים במחבת את השמן ומוסיפים את הבצל והשום. מטגנים עד שהבצל שקוף ומוסיפים לאגוזים שבקערה. מוסיפים לקערה את הגזרים, הקישואים, גבינת הצ'דר, פירורי לחם, הביצים, שמן השומשום, הטימין, מלח ופלפל ומערבבים. מעבירים לתבנית או לתבניות ומשטחים. אופים 45 דקות עד שעה, עד השחמה.
onion salad
1 Comments:
Dont get me wrong bro but i would die defending a jew 24/7 but jesus christ your food looks horrible man! :)
Post a Comment
<< Home ::